Conrad

Populaire Conrad kortingscode en Conrad aanbiedingen

KortingOmschrijvingVerloopt
50% korting

tot 50% kortings bij Conrad

nu geldig
gratis verzending

gratis verzending van € 35 bij Conrad

nu geldig
speciale korting

korting op gelimiteerde producten bij Conrad

nu geldig
speciale korting

korting op computer- en kantoorproducten bij Conrad

nu geldig
speciale korting

korting op robotproducten bij Conrad

nu geldig

Compleet overzicht van Conrad kortingscode, Conrad aanbiedingen en Conrad promotiecodes

Krijg korting met onze Conrad kortingscode en promotiecodes van Conrad.

Het assortiment van Conrad omvat het beste van elektronica en technologie dat tegenwoordig verkrijgbaar is en groeit altijd.

Op Conrad vindt u 600.000 producten in de audio- en videocategorieën, tablets en telefoons, navigators en auto's, consumentenelektronica, informatietechnologie, kleine en grote apparaten, modelbouw, doe-het-zelf, gereedschappen, meetinstrumenten en elektronische componenten. Online kun je de beste aanbiedingen vinden en altijd up-to-date houden, en exclusieve promoties voorbehouden aan degenen die zich abonneren op de nieuwsbrief.

De hele Conrad-wereld draait om een geavanceerd online platform dat voortdurend wordt bijgewerkt. Een e-commerce systeem dat 24 uur per dag voor de klant beschikbaar is, volledig geïntegreerd met het centrale magazijn, waar het volledige assortiment online kan worden geraadpleegd en besteld in een paar klikken.

Conrad verkoopt aan zowel particulieren als BTW.

Sinds 1923 onderscheidt het toonaangevende Duitse bedrijf Conrad zich al 90 jaar vanwege zijn avant-gardistische elektronica en service. Met meer dan 3.900 medewerkers is Conrad actief in 17 landen. In Nederland is het belangrijkste verkoopkanaal e-commerce voor consumenten. Het gecentraliseerde magazijn van meer dan 100.000m2 en uniek voor heel Europa staat garant voor een snelle en efficiënte service, waardoor het maximaal operationeel is om 35.000 pakketten per dag te verzenden. Koop daarom uw Conrad-kortingscodes en Conrad-coupons om mire korting te krijgen op beschikbare producten.

Gratiskortings